Aici https://cuvintecelebre.ro/subiecte/politica/ este arătat ce se știe de mult despre politicieni.

Căutați și citate celebre. Veți descoperi lucruri cunoscute și neschimbate.

Este normal ca oamenii extraordinari care s-au născut și educat în România să se resemneze și să accepte un confort propriu relativ, în timp ce poporul, comunitatea sau etnia din care fac parte suferă și este supusă privațiunilor ?

Oare ce împiedică oamenii care excelează la nivel individual să își unească spiritul creator cu al altor oameni și să treacă peste divergențe mărunte ? Am ajuns de râsul Europei, când un exponent al politicii europene arată că politicienii români sunt niște jalnici ajunși în fruntea țării, care nu sunt în stare nici să mai vorbească corect în limba maternă.

Să nu uităm că sunt mulți oameni simpli, fără educație și săraci care au eșuat în viață pentru că și părinții lor, aidoma părinților lor atât au putut. Chiar și așa să nu uite nimeni că granițele de străbunii lor au fost apărate, cu arma în mînă și cu prețul vieții lor.

Acum granițele se apără altfel, iar războaiele politice și economice sunt mai perverse și periculoase decât cele tradiționale, produc efecte pe termen lung și sărăcesc ireversibil națiuni întregi.

Oameni extraordinari din România, uniți-vă și apărați granițele politice și economice ale țării voastre, cât nu este prea târziu ! Trimiteți-i pe jalnicii acestei țări în negura istoriei, acolo unde le este locul, pentru că fără granițe politice și economice, este o chestiune de timp până cad și granițele fizice !

Scroll to Top